Niets is zo vervelend als uw bedrijfsproces onverwacht stilvalt. Helemaal als u de juiste drives niet op voorraad heeft. SPIT Electrical Mechanics, onder meer drives partner van Schneider Electric, biedt hierbij uitkomst. SPIT heeft nu ook de krachtige en betrouwbare Altivar Process drives tot en met 315kW van Schneider Electric standaard op voorraad. Naast deze voorraad heeft SPIT drives op voorraad tot 1.500 kW in verschillende voedingsspanningen.

Daarnaast beschikt SPIT over 24/7 inzetbaarheid, hoogwaardige kennis van en jarenlange ervaring met vele verschillende industriële toepassingen. Dit maakt SPIT de uitgelezen partij om uw defecte frequentieregelaar te vervangen en uw bedrijfsproces snel weer operationeel te maken.

Tevens heeft SPIT een zeer uitgebreid aanbod verhuurbare omvormers als tijdelijke oplossing. In het onwaarschijnlijke geval dat we uw omvormer niet direct kunnen repareren of vervangen, zullen we uw defecte drive verwijderen en vervangen door een huur-drive. Het huren van een drive is op zo’n moment de beste en meest ongecompliceerde oplossing. Voor het huren van een drive betaalt u normaalgesproken een maandtarief, maar als u;

a) Ons opdracht geeft tot reparatie van de defecte drive of;
b) Een nieuwe drive koopt bij SPIT;

STOPPEN alle verdere huurkosten, ongeacht de tijd die nodig is om uw drive te repareren of te vervangen. Zo bent u, zelfs wanneer uw vervangende drive niet direct beschikbaar is, altijd zeker van een werkende drive en een operationeel bedrijfsproces!

Wilt u overigens meer weten over de Altivar Process drives? Bekijk het aanbod:

https://www.se.com/nl/nl/work/products/product-launch/altivar-process/